Cautare

14261 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (4.53 secunde)
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD. ... xxx Se cunosc relatiile mele cu presedintele Ion Iliescu.
Am inteles, de altminteri, ca Ion Iliescu s-a declarat un sprijinitor al Guvernului Tariceanu, considerindu-se indrituit sa vorbeasca si in aceasta privinta in numele partidului pe care, ce-i drept, l-a creat, dar care a crescut numeric si s-a intarit structural fara aportul sau nemijlocit.
Joi a fost “impuscat” directorul societatii Apa Canal, Ion Stefan. La ultima sedinta a Consiliului Local, conservatorii si pesedistii au pus mina de la mina pentru a stringe voturile necesare demiterii lui Ion Stefan.
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Si-a petrecut copilaria in Corlata, Pojorata si Cajvana, apoi in Cernauti si, ulterior, la Cluj-Napoca, unde a urmat Liceul de baieti nr. ... A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, promotia 1957, iar spectacolul de absolvire a fost Peer Gynt de Henrik Ibsen.
Si-a petrecut copilaria in Corlata, Pojorata si Cajvana, apoi in Cernauti si, ulterior, la Cluj-Napoca, unde a urmat Liceul de baieti nr. ... A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti, promotia 1957, iar spectacolul de absolvire a fost Peer Gynt de Henrik Ibsen.
Radu Zamfir, specialist chirurg la Institutul Clinic Fundeni, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc la serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov.
Bucuresti si Ilfov ocupa a sasea pozitie, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro in cadrul studiului Orase si cartiere din Romania”. ... Topul celor mai avantajoase zece cartiere din Bucuresti este completat de Aviatiei, Tineretului, Pajura, Domenii, Salajan, Floreasca si Ozana.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Intalnirea de la Brasov urmeaza sedintei de joi seara a Comitetului Executiv al PSD Bucuresti. ... La vot au fost inregistrate doar 7 abtineri, acestea apartinand primarului secto- rului 5, Marian Vanghelie, consilierului general Victor Stan si altor cinci membri apartinand organizatiei PSD Bucuresti sector 5.
Miron Cozma l-a acuzat in cursul zilei de vineri pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, ca ar fi vinovat de venirea minerilor la Bucuresti, in data de 13 iunie 1990. ... In acest caz sunt cercetate 20 de persoane, iar fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, este inculpat.
Mihai Tanasescu (fost ministru al Finantelor) si Ion Calea (PSD Valcea) vor candida pentru functia de vicepresedinte pe domeniul Economie, competitivitate si mediu de afaceri. ... Ion Stan (PSD Dambovita) si Constantin Nicolescu (PSD Arges) candideaza pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de sud.
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.
Neculai Ontanu, vicepresedinte al PSD Bucuresti si, in acelasi timp, primarul sectorului 2, a demisionat ieri din partid.
Pe data de 20 iulie 2009 Marian Dima, operator si fotograf profesionist asista, in apropierea statuii aviatorilor din Bucuresti, la festivitatile prilejuite de Ziua Aviatiei.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Relatiile Tiriac - Bucuresti au devenit glaciale In ultimul timp, relatia dintre Tiriac si autoritatile centrale de la Bucuresti s-au racit considerabil.
google-analytics.com